Πιλοτική Λειτουργία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκε στις 1/12/2020, στην κατηγορία Δελτία Τύπου

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους Δημότες Μεγίστης ότι, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και παραδόθηκε προς χρήση.
Οι εργασίες είχαν σκοπό της ασφαλή λειτουργικότητα της Αίθουσας Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Θέατρο, καθώς το εν λόγω κτίσμα αποτελεί χώρο συνάθροισης κοινού και άρα πρόκειται για χώρο ζωτικής σημασίας και αποτελεί Πολυκέντρο – Πολυχώρο για Δράσεις Πολιτισμού, Εκθέσεις, Συνέδρια, Ομιλιών, Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων.
Η αίθουσα έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για την ανακήρυξη της Προέδρου της Δημοκρατίας ως επίτιμης Δημότη Δήμου Μεγίστης , για την ανακήρυξη του Αλκιβιάδη Στεφανή ως επίτιμου Δημότη Δήμου Μεγίστης, για την Έκθεση Ευζώνων, το Συνέδριο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, από το Ίδρυμα Νίαρχος , κ.α.
Οι εργασίες αφορούσαν τη συντήρηση της στέγης του κτίσματος και συγκεκριμένα, την αποξήλωση των παλαιών κεραμιδιών με την επιδιόρθωση όλων των φθορών και την τοποθέτηση νέων, την επιδιόρθωση της υγρομόνωσης με την τοποθέτηση κατάλληλων υγρομονωτικών υλικών, την αποξήλωση και επιδιόρθωση των αγωγών που συλλέγουν τα όμβρια ύδατα της στέγης. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση του εσωτερικού χώρου του κτίσματος με εργασίες καθαιρέσεων των υφιστάμενων διαχωριστικών από γυψοσανίδα, σοβατισμάτων και σπατουλαρισμάτων όπου κρινόταν απαραίτητο, ενώ πραγματοποιήθηκε ελαιοχρωματισμός των εσωτερικών επιφανειών. Τέλος, πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου του κτιρίου δηλαδή ο χρωματισμός, το κλάδεμα των δέντρων καθώς και ο καθαρισμός του.