Πιλοτική Λειτουργία

Δήμαρχος

Αγαπητοί μου Συμπολίτες, 

Ο Δήμος Μεγίστης  έχοντας αντιληφθεί τις προκλήσεις που δημιουργεί η νέα ψηφιακή εποχή, τις ψηφιακές απαιτήσεις που πολλαπλασιάστηκαν με την πανδημία, αλλά και την ανάγκη για καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, σχεδίασε τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου, με γνώμονα τόσο τη βελτίωση της καθημερινότητας, όσο και τη μεγαλύτερη εξωστρέφεια του Δήμου μας. 

Η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Μεγίστης που ανοίγει ένα συνεχή δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, τους επισκέπτες και τους φίλους του νησιού  μας, αποτελεί το κύριο μέσο έγκυρης και έγκαιρης επικοινωνίας και αναδεικνύει όλη την ιστορία, τον πολιτισμό, τη μοναδικότητα, αλλά και όλες τις ενημερώσεις για τα δρώμενα του τόπου μας. 

Ο Δήμος Μεγίστης έρχεται ακόμη πιο κοντά στους δημότες του, υλοποιώντας την στρατηγική του για την ψηφιακή μετάβαση του νησιού μας  στη νέα εποχή, χρησιμοποιώντας καινοτόμες υπηρεσίες. Τα νέα ψηφιακά εργαλεία δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες/δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, να παρακολουθούν το δημοτικό έργο και να ενημερώνονται καθημερινά εύκολα και γρήγορα για τα νέα του νησιού μας.

Παράλληλα δίνονται σημαντικές πληροφορίες και τηλέφωνα για τους φίλους και επισκέπτες του νησιού μας, καθώς επίσης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μεταφέροντας τις ομορφιές του τόπου μας σε όλο τον κόσμο.

Με την πεποίθηση ότι η νέα ιστοσελίδα μας θα γίνει ο νέος διαδικτυακός τόπος συνάντησης όλων μας και η νέα καθημερινή σας συνήθεια, που θα ενδυναμώσει την επικοινωνία μας και θα ωφελήσει το μέλλον του τόπου μας, σας καλωσορίζω, για άλλη μία φορά, στο νέο portal του Δήμου Μεγίστης.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ

ΣΑΜΨΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ