Πιλοτική Λειτουργία

Πρόσβαση

Πώς να πάτε στη Μεγίστη γνωστό ως Καστελλόριζο.

Ακτοπλοϊκώς:

Blue Star Ferries

https://www.bluestarferries.com/el/

Η Blue Star Ferries πηγαίνει στη Μεγίστη, Καστελλόριζο 2 φορές την βδομάδα και από την Ρόδο η διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ώρες και 30 λεπτά.
Το πλοίο αρχίζει το ταξίδι του από τον Πειραιά και κάνει στάσεις σε μικρά νησιά, στον προτελευταίο του σταθμό σταματά στο λιμάνι της Ακαντιάς στη Ρόδο και εκεί υπάρχει στο λιμάνι περίπτερο για την αγορά εισιτηρίων για τον τελικό προορισμό του πλοίου που είναι η Μεγίστη, Καστελλόριζο.

Saos Ferries

http://www.saos.gr/index.php?SCREEN=search

Η εταιρία Saos Ferries εκτελεί δρομολόγια με το πλοίο Σταυρός προς  Μεγίστη, Καστελλόριζο.
Αναχωρεί από το λιμάνι της Ακαντιάς  και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 ώρες .

Dodekanisos Seaways

http://www.12ne.gr/en/

Η εταιρία Dodekanisos  Seaways εκτελεί δρομολόγια με ταχύπλοο καταμαράν προς  Μεγίστη, Καστελλόριζο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μόνο. Αναχωρεί από το λιμάνι της Κολόνας και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ώρες και 20 λεπτά.

Αεροπορικώς:

https://www.olympicair.com/en?GS&gclid=CjwKCAiA8ejuBRAaEiwAn-iJ3qk0pZcqSoU9f8YeNgiko8bJ3aIBVJO_hAKpTcUNaZlyAJYYAFwMwRoClFoQAvD_BwE

Η Ολυμπιακή Αεροπορία είναι η μόνη εταιρία  που εκτελεί δρομολόγια μόνο από την Ρόδο προς την Μεγίστη, Καστελλόριζο όλο το χρόνο. Η διάρκεια της πτήσης είναι 35 λεπτά.

https://en.aegeanair.com/plan/book-a-flight/

Ως γνωστό η Ολυμπιακή Αεροπορία είναι θυγατρική της Aegean και ως εκ τούτου μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια και από την ιστοσελίδα της  Aegean